SILA KLIK FOLLOW SEBELUM COPY BAHAN INI

Pesanan

SILA KLIK "JOINT THIS SITE" DI ATAS DAHULU SEBELUM MENGAMBIL, MENCIPLAK DAN MENCETAK BAHAN2 NOTA DALAM BLOG INI. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH BERHUBUNG DGN SAYA EMAIL : abjipkb@yahoo.com @ FB: Azizi Cyberspot
Happy all, welcome to this blog, I hope that this blog will benefit and share it with everyone around the world, especially who want to know and find information about education in Malaysia. Thanks to that has been a follower of this blog and will become. InsyaAllah, we will meet again in the future.

Saturday, 27 June 2009

TAJUK TUGASAN KUMPULAN (KIV DULU)

Kumpulan 1
1. Aliff Omar (K)
2. Siti Aisyah Ismail
3. Kan Ying Hui
4. Fatin Amirah Ismail
1. Apakah yang anda faham tentang Konsep Pengajaran dan Pembelajaran. Penerangan anda hendaklah menjurus kepada pengertian pengajaran dan pembelajaran, prinsip-prinsip pembelajaran dan jenis-jenis pembelajaran.
Kumpulan 2
1. Mohd Hafiezu Zainal Abidin (K)
2. Nurul Syafiqah Azmi
3. Anis Huda Amir Hamzah
2. Terangkan teori pembelajaran Behavioris, Kognitif dan Kostruktivis, Teori Pembelajaran Sosial dan Humanistik serta implikasinya terhadap pengajaran dan pembelajaran.
Kumpulan 3
1. Mohd Farhan Muhammad (K)
2. Nurdiyanah Abdullah
3. Aqilah Nadhirah Mazhanash
3. Huraikan model-model pengajaran dan pendekatan yang diambil oleh Model Pengajaran Behavioris, Sosial, Model Personal dan Model Pemprosesan maklumat serta implikasinya terhadap pengajaran dan pembelajaran.
Kumpulan 4
1. Koh How Earn (K)
2. Fatin Nazurah Mohd Ghazali
3. Jannatun Naim Baharin
4. Apakah yang dimaksudkan dengan perbezaan individu? Huraian anda hendaklah mencakupi Teori Pelbagai Kecerdasan Gardner, Kecerdasan emosi (EQ), gaya berfikir, gaya pembelajaran dan implikasi perbezaan individu terhadap pengajaran dan pembelajaran.
Kumpulan 5
1. Muhamad Faiz Md Shukri (K)
2. Fara Azira Mohd Kasim
3. Chew Sook Wei
5. Terangkan konsep motivasi dan kaitannya dengan pembelajaran menurut perspektif Behavioris, Kognitivis dan Humanistik serta implikasinya terhadap pengajaran dan pembelajaran.
Note : Sesi pembentangan akan dimulakan minggu depan setiap kali masa tutorial. Setiap kumpulan hendaklah sentiasa bersiap sedia untuk bentang. Giliran pembentangan akan ditentukan oleh pensyarah.

No comments:

Popular Posts

Related Posts with Thumbnails