SILA KLIK FOLLOW SEBELUM COPY BAHAN INI

Pesanan

SILA KLIK "JOINT THIS SITE" DI ATAS DAHULU SEBELUM MENGAMBIL, MENCIPLAK DAN MENCETAK BAHAN2 NOTA DALAM BLOG INI. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH BERHUBUNG DGN SAYA EMAIL : abjipkb@yahoo.com @ FB: Azizi Cyberspot
Happy all, welcome to this blog, I hope that this blog will benefit and share it with everyone around the world, especially who want to know and find information about education in Malaysia. Thanks to that has been a follower of this blog and will become. InsyaAllah, we will meet again in the future.

Monday, 22 June 2009

SELAMAT BERTEMU DI MAB

Maka bermula lah kuliah PISMP sem 2 bersama saya, sila siapkan diri (mental) anda untuk sama-sama kita meneruskan kuliah dalam MAB ini.

1 comment:

Felliciakho_zoe89 said...

SALAM SEJAHTERA ENCIK AZIZI. SAYA GURU PELATIH DARIPADA PISMP SEM 2.DI SINI SYA INGIN MEMINTA PENDAPAT DAN BERTANYA KEPADA ENCIK TENTANG SOALAN KKBI YANG BARU SAYA TERIMA. DISEBABKAN TIADA SEBARANG PENERANGAN DARIPADA PENSYARAH SAYA, JADI SAYA AGAK CONFUES.
SOALAN YANG INGIN DITUJUKAN KEPADA ENCIK IALAH, DALAM SOALAN PERTAMA,

SEBAB-SEBAB BERLAKU KEADAAN SEBEGITU SEMASA CIKGU MASTURA MENGELOLAKAN AKTIVITI KUMPULAN... (DALAM SOALAN INI, KITA HARUS JAWAB PERKARA YANG BERKAITAN DENGAN GURU ATAU MURID)? MAKSUD SAYA, KITA HENDAK MENCERITAKAN KELEMAHAN MURID ATAU GURU??
SOALAN INI AGAK MEMENINGKAN SEDIKT.
TRIMA KASIH ENCIK KERANA SUDI MENOLONG SAYA..

Popular Posts

Related Posts with Thumbnails